Поръчайте сега: 0888 06 17 79 

Доставка

Условия за Доставка

» Доставката на стоките се извършва с куриерска фирма Speedy на посочен от Вас адрес/ или до офис на куриерската фирма. След обработване на поръчката продуктите се доставят до 3 работни дни. Обработката може да отнеме до 3 работни дни според реда на поръчката.

» Очаквайте обаждане по телефона единствено, ако има липси или неточности в поръчката, които трябва да обсъдим с Вас. В случай, че няма липси или неточности Във вашата поръчка ние, ще я потвърдим на посочен от вас електронен адрес.

» Фирма Евита Интернешънъл ООД не отговаря за повредени при транспортиране опаковки на продуктите. В случей че, освен опаковката е повреден и продукта вътре в нея моля свържете се с нас на тел. 0888061779 . Ако искате пратката ви да пътува в твърда опаковка(кашон), може да го заявите при създаване на поръчката ви или на телефон 0888061779. Ако купувате продукт за подарък и искате да сте сигурни, че опаковката няма да се нарушена и доставката ще бъде извършена в желания от вас срок, е ваша отговорност да ни предупредите, да заявите твърда опаковка и да упоменете срока за доставка, в който искате да се извърши. В противен случей важи срокът упоменат по-горе.

» Плащането се извършва с наложен платеж при доставката, т.е. плащате за поръчката на куриера при получаването й или с кредитна или дебитна карта.

» За поръчки над 60лв. получавате безплатна доставка.