Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА)
Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА)

Ключодържател с кауза Жирафчето Софи (ЗА 5+ БРОЯ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА)


 

6.00 Лева

В наличност
+
 
СКЪПИ ДАРИТЕЛИ, ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС САМО ЗА  5+ БРОЯ*АКО СА ПОРЪЧАНИ ПО-МАЛКО ОТ 5 БРОЯ, ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА И СЕ ИЗЧИСЛЯВА ОТ СИСТЕМАТА НА КУРИЕРА СПРЯМО ВИДА ДОСТАВКА(ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС) И ТЕХНИТЕ ТАРИФИ, КАТО МОЖЕ ДА ВАРИРА ОТ 4 ДО 7ЛВ. !!!!
Тези условия важат  САМО за този артикул, като за другите продукти от сайта остават описаните ни условия. Ключодържателят ще продължава да бъде без такса доставка, ако е вече в комбинация на друг наш продукт от направена поръчка. 
 
От 1985 година насам, всяка година до сега навсякъде по света, октомври месец е посветен на превенцията и информираността относно рака на гърдата.

Розовият цвят е символът, свъразващ всички акции посветени на кампанията, за да могат да мотивират жените да направят своя преглед с честотата, която техният лекар е препоръчал, спрямо здравната история и заболявания. 

Софи Жирафчето, като "дамата" която е и вие вече познавате, винаги се е анагажирала с хуманитарни и здравни каузи, и тази година също иска да допринесе за набирането на средства в подкрепа на превенцията за рак на гърдата!  
По тази причина, тя създаде своя ключодържател и оцвети петната си в розово! 
 
 
С покупката на един ключодържател Софи, вие дарявате  2 лева от стойността му на фондация 
Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 е неправителствена организация в подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата и техните близки, чиято дейност изцяло се финансира от индивидуални и корпоративни дарители.
  
Ключодържателят е направен от естествен каучук и е с размери 10.16 x 1.27 x 7.62 см.
 
Лимитиран продукт
 
 
Благодарим на всички, които се включват в кампанията на Жирафчето Софи по случай #розовоктомври. 
ВНИМАНИЕ: Ключодържател може да закупите от тук и поръчките ще бъдат изпълнявани по ред на постъпването им, след получаването на зареждането и ще се изпълняват до изчерпване на наличностите.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@sophiegiraffe.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg  или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цялостната информация за продукта преди да направите своята поръчка.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!