Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Ключодържател с кауза Жирафчето Софи
Ключодържател с кауза Жирафчето Софи Ключодържател с кауза Жирафчето Софи Ключодържател с кауза Жирафчето Софи Ключодържател с кауза Жирафчето Софи

Ключодържател с кауза Жирафчето Софи


 

6.00 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
S000501
В наличност
+
Available: 0
От 1985 година насам, всяка година до сега навсякъде по света, октомври месец е посветен на превенцията и информираността относно рака на гърдата.

Розовият цвят е символът, свъразващ всички акции посветени на кампанията, за да могат да мотивират жените да направят своя преглед с честотата, която техният лекар е препоръчал, спрямо здравната история и заболявания. 

Софи Жирафчето, като "дамата" която е и вие вече познавате, винаги се е анагажирала с хуманитарни и здравни каузи, и тази година също иска да допринесе за набирането на средства в подкрепа на превенцията за рак на гърдата!  
По тази причина, тя създаде своя ключодържател и оцвети петната си в розово! 
 
 
С покупката на един ключодържател Софи, вие дарявате  2 лева от стойността му на фондация 
Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 е неправителствена организация в подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата и техните близки, чиято дейност изцяло се финансира от индивидуални и корпоративни дарители.
  
Ключодържателят е направен от естествен каучук и е с размери 10.16 x 1.27 x 7.62 см.
 
Лимитиран продукт
 
 
За по-малко от 7 ЧАСА първата партида ключодържатели на Жирафчето Софи в подкрепа борбата с рака на гърдата бяха изкупени. Опцията за поръчки остава отворена, тъй като следващата партида вече пътува към нас. Благодарим на всички, които се включват в кампанията на Жирафчето Софи по случай #розовоктомври. 
ВНИМАНИЕ: Ключодържател може да закупите от тук и поръчките ще бъдат изпълнявани по ред на постъпването им, след получаването на зареждането и ще се изпълняват до изчерпване на наличностите.