Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта
Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта

Софи жирафчето Подаръчен сет в чанта


 

54.50 Лева

S516343
В наличност
+

Страхотен сет! 

Изпълнен с елементи, които събуждат сетивата на бебето!

Торбичката може да се използва както за съхранение на тези продукти, така и за малки дрешки.

Сетът съдържа:

  • Автентичното жирафче Софи, направено от 100% естествен каучук, което стимулира всички сетива и е перфектно за периода на никнещи зъбки 
  • Ванилена гризалка идеална за гризкане и облекчаване на болезнеите венци
  • Забавна дрънкалка

Сетът е наличен в различни цветове. Ако жеалете да бъде с цветове за конкретен пол, моля да го упоменете в "Бележка на клиента" или се свържете с нас, за да ви дадем информация за наличните цветове.

 

 

Жирафчето е страхотно.Моята дъщеричка беше неразделна с него докото и излизаха зъбките.Лесно е се подържа,тъй като не е нужно да се мие с препарат дастатъчно е само топла вода.Инвестицията си струва!

Здравейте!
Купих 2 сета в чанта. Един за моят син и един за подарък. Ами мога да Ви кажа, че адски много се хареса както от моето момче, така и от детето на нашите приятели!
Софи е винаги с нас, където и да тръгнем!
Благодарим Ви!

Сета е стахотен!
Купих го за дъщеричката си, а тя се влюби в него! Не спираме да гризкаме Софи и да си играем с дрънкалката!