Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me!
Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me! Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me! Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me! Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me!

Софи жирафчто Collectible edition Sophie by me!


 

42.90 Лева

S616402
В наличност
+

Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето, навърши 60 години и го отбелязва със специална лимитирана колекционерска визия !

 

Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят.

Повече от 50 милиона  деца са израстнали, гризкали и играли със Софи и са я запомнили с любов.

Софи е създадена във Франция от 100% естествен каучук и е играчка, я която бебето ви ще се влюби!

Не е случайно, че толкова много световни знаменитости са случайно заснети със Софи!

Софи е обожавана от всички бебета по света и скоро, ще се превърне в любима играчка и на вашето бебе. 

Подоходящо за бебета 0+ месеца

 
Стимулира 5-те сетива
 

 

Зрение

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

 

Слух

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 

Вкус

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

Осезание

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 

 

Обоняние

Специфичният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 

 Лесно се държи

Благодарение на формата си и размера от 18 см,

 

Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.

Кликнете тук, за да разберете как да се грижите за играчките направени от естествен каучук.

 

 Софи и звездите:

 

 

Жирафчето Софи е любимата играчка на моето момиченце.

Красива и безопасна играчка ????

Страхорно жирафче. Препоръчвам всички продукти!!

Ние имаме такъв жираф. Малката беше много щастлива като го дъвчеше ????

Имаме я. Няма по-любимо нещо за детето ми. Не мисля,че е скъпа. Заслужава си.

Закупих играчката за сина ми, когато стана на 3 месеца. Той много я хареса, даже се научи да хваща предмети по-бързо именно заради формата на жирафчето.
След 2 месеца употреба обаче, отбелязвам следното - боята по краката и главата на жирафчето е силно избледняла (възможно в резултат на нормалното използване на играчката), а вчера видях, че на корема й има дупка.
Почиствам играчката единствено в съответствие с указанията на опаковката- с топла вода и сапун.За сравнение, моя приятелка закупи същата играчка в Германия, редовно я почиства в стерилизатор, а подобно силно избледняване на боята или разкъсване на играчката няма.

Любимата играчка на дъщеря ми! Не признава никоя друга, откакто Софи е в семейството ни!

Коректни в поръчките а продуктите са от най висок клас с прекрасни материали, лесно децата се влюбват в тях !!! Много съм доволно когато видя усмивката на малкото ми момче когато се забавлява с любимите си играчки!!!????????????Адмираций!!!

Харесвам играчките за деца!

Гризалка so pure е страхотна малката я обожава

 • Софи е изработена от 100% от естествен каучук, произлизащ от каучуков сок от дърветата Хевея;
 • Естественият каучук е мек, безопасен, нетоксичен, подходящ за бебето да го хапе и дъвче;
 • Лека и лесна за държене от малки ръчички;
 • Боядисана с нетоксични, хранителни бои;
 • Събужда сетивата на бебето с меките си цветове и сладките си звуци;
 • Облата й глава, облекчава раздразнените венци при гризане;
 • Софи не съдържа фталати и винил (без PVC)
 • Родена във Франция през 1961 г. и до днес принадлежи към френската традиция;
 • Висока е 18см.;
 • Подходяща е за новородени.
 • Перфектн за периода на никнещите зъбки, защото е идеална за гризкане

Запознайте се със Софи

Жирафчето Софи е най-популярната първа играчка за бебета, изработена от 100% естествен каучук!

Нейната история е дълга.. 

Родена в Париж през 1961г., тя бързо става любима играчка в дома на всяко семейство във Франция. Успеха й бива пожънат, поради огромния брой бебета, които я обичали и не могли да се разделят с нея. Създадена с дизайн и форми, които стимулират всички 5 сетива на бебета, а също така иоблекчва болезнените им венци. Всички тези качества, майките забелязали много бързо, и така легендата за Софи започнала да се разпространява скоростно от уста на уста!

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-сигурната и натурална играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбките се нуждаят от нея. Софи е любимата играчка за зъби и венци във Франция вече повече от 50 години. От самото си раждане, та досега, благодарение на естествената си красота и чар, тя се е превърнала в любимка на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света!

Производителят й, френската марка Vulli, пази тайната за производството й, много добре скрита. Това е, може би, единствената играчка, която в днешно време продължава да се произвежда на ръка! Сега.. когато масовото производство е автоматизирано! Да, точно така! Софи се произвежда на ръка и всяко едно жирафче преминава цели 14 етапа на оформление!

Именно ретро стила, поддържа Софи толкова актуална и модерна повече от 50 години!

Елегантна, гъвкава и мека, тя се превръща в първата любов на бебетата! Те я гризкат и мачкат с пълна сигурност! Сладка и забавна, тя издава весели звуци, когато бъде натисната.

Производителят Vulli, основан през 1964 г., има отлична репутация и опит в производството на детски продукти и играчки. Той произвежда около 250 различни продукта в лабораторията си в Rumilly в региона Haute Savoie във Франция.

Софи си е останала същата, непроменена, през последните 57 години...

а сякаш не е минавал и един ден ...

Тя НЕ е остаряла ...

Софи е вечна и класическа ценност ...

Тя е обичана от повече от 50 000 000 бебета и родители по целия свят ...

а, защо не и от Вашето...

 1.  
 2. Кратката история на жирафчето....
 3. То е родено на 25 май 1961г.,
 4. на празникът на Света Софи. В онези времена единствените налични  играчки били селскостопанските животни и фигури на домашни любимци.
 5. Един ден, във Франция, на монсеньор Рампo, който бил експерт в трансформирането  на каучуковия сок от дървото Хевея в гума, му хрумнала прекрасна идея.
 6. Да създаде жираф, използвайки концепцията си за оформяне и моделиране на детски играчки от каучукова гума. Такава екзотична фигура, щяла да бъде на челно място в магазините, а големината и формата, щели да бъдат перфектни за захвата на мъничките бебешки ръчички.
 7. Жирафчето Софи, което изглежда по същия начин до ден днешен, било изпратено за производство в четвъртък на 25 май – празникът на Софи във Франция, от  там идва и името му.
 8. Жирафчето пожънало мигновен успех. Младите родители веднага разбрали, че жирафчето е задължителна покупка  за тяхното бебе....
 9. Когато се появели първите сигнали за никнещи зъбки, Софи жирафчето помагало на бебетата да спрат да плачат!
 10.  

 

 

 

 

 

Как да се грижите да каучуковите играчки ВИЖТЕ ТУК!

Може да откриете оригиналната Софи тук: https://www.sophiegiraffe.bg/avtentichnata-sofi-bg/sofi-zhirafcheto.html

Стимулира петте сетива

 

Зрение:
 

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

Слух:

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 Вкус:

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

Осезание:

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

Обоняние:

 
Уникалният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 
Лесно захващане:

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.
 
Софи е любимата първа играчка на милиони бебета по света в продължение на 57 години!
 

Нейният голям успех се дължи на многото бебета, които я обичат и не могат без нея! Тя стимулира всички сетива на бебето, но също така да успокоява венците му.

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-безопасната и най-естествена играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбите започнат да ратат и венците го болят!

Тя се превърна в любимата на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света! Сред тях има и много известни деца, заснети случайно със Софи.

 Вижте всички снимки на знаменитости със Софи ТУК!

Вижте също коментарите на Хилари Клинтън, когато тя представи Софи пред обществеността!

Софи е играчка с ГОЛЯМА история! Тя ще обгърне и Вашето бебе с ЛЮБОВ!

Как да се грижим за играчките направени от естествен каучук?

Ествественият каучук е висококачествен материал - гума, която не съдържа химия и е безвредна за гризане.  Гумата или каучукът използван за направата на много от гризалките на Софи се събира от дърветата Хевея растящи в Малайзия. Всяка сутрин преди да стартират вичоките температури, млечната течност, която сълзи от клетките под кората се събира от милиони дървета Хевея. Течостта е познат като латекс.  Латекса е ествен, мек, еластичен, водоустойчив, изолиращ и приятен на допир и мирис. Тъй като това е ествествен материал, за да го съхраните по-дълго време трябва да полагате специални грижи за него. А те включват - да не се стерилизира, да не се изварява и да не се мие в съдомиялня. Може да го почиствате с кърпа със сапунена вода, мокри кърпички, дезинфекциращи кърпички. 
 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@sophiegiraffe.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg  или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цялостната информация за продукта преди да направите своята поръчка.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Ния и гризалкта на Софи

Тео и гризалката на Софи

Микаела 

Adriana

Емма

 

 

Алеса 6м.

Бебе Ива

Емир 1г и 6м

Далия 

Станимир

Сходни продукти