Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Спестявате 10%
Оферта: Софи жирафчето (Класическо жирафче) + Gro Dreammaker
Оферта: Софи жирафчето (Класическо жирафче) + Gro Dreammaker Оферта: Софи жирафчето (Класическо жирафче) + Gro Dreammaker

Оферта: Софи жирафчето (Класическо жирафче) + Gro Dreammaker


Пазарна цена: 148.60 Лева  

133.80 Лева

Вие спестявате: 14.80 Лева (10%)
S616400+491490
В наличност
+
Добави в списък "Желания"

1. Софи Жирафчето е истинска икона на поколенията и е играчка, която бебчетата се радват да имат!

Пристига при Вас в атрактивна кутия с прозрачен прозорец, тя е изработена от 100% естествен каучук, хранителни бои и е напълно безвредна. Жирафчето Софи ще събуди всички сетива на вашето бебе:
 
2. Gro Dreammaker: Помощник за сън
Повечето помощни средства за сън имат светлина и шум, което несъмнено е вълнуващо и стимулиращо за бебетата, но не е много ефикасно, когато става въпрос за сън. Dreamaker е иновативно средство за сън, което създава идеалните условия за сън, вместо да стимулира бебето.

Когато бебето спи, коригирайте настройките и Dreammaker ще продължи да работи, докато вие си почивате!

*РОЗОВ ШУМ:

Докато бебето е в утробата, то е заобиколено от звук, глас и сърцебиенето на майката, дишане и филтрираните звуци на външния свят. Розовият звук на Dreammaker имитира естествените звуци на утробата и помага на бебето да заспи по-бързо, по-дълбоко и по-дълго , тъй като предлага успокояващ, познат и по-естествен шум в сравнение с други шумове.

За да се гарантира, че звукът е идеален за слуха и развитието на бебето, максималната сила на звука е 50 dBA.

ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА:

Изследванията показват, че за разлика от излагането на други светлини от спектъра, които значително потискат мелатонина (хормонът на съня), излагането на червена светлина позволява производството на мелатонин, който отпуска тялото и го подготвя за сън. Включването на червена светлина в съня на бебето може да му помогне да заспи по-бързо, да спи повече през цялата нощ и да бъде по-малко превъзбудено през нощта.

Изберете от 3 нива на яркост, като максимума е  200 лукса. Идеален също за използване като нощна лампа при кърмене през нощта, за да намали дискомфорта до минимум.

ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА:

Ритмичните импулси на светлина насърчават бавното, дълбоко вдишване, това спомага за по-лесното пристъпване към заспиване на вашето бебе . Първата, по-бърза настройка на светлината отразява скоростта на дишане на бебето в покой ~ 20 вдишвания в минута (bpm),така спомага бебето да заспи. След като бебето ви заспи, преминете към втори, по-бавен пулсомер, който имитира сърдечната честота в покой, за да ви помогне да се отпуснете и да се подготвите за лягане.

СЕНЗОР ЗА ПЛАЧ:

Той реагира плача на бебето през нощта и автоматично активира устройството, за да светне и да пусне звуците , които сте избрали, за да успокои бебето и да му помогне да заспи отново. След 40 минути мълчание устройството ще премине в режим на готовност. Устройството ще продължи да бъде нащрек, когато бутонът CrySensor бъде активиран и избран.

Характеристики: 

  • Лесен за използване. За да отворите и затворите устройството, просто докоснете двукратно пръстена в горната част на устройството. След като го включите, изберете настройките за светлина, звук и импулс, за да настроите устройството както желаете
  • Зарежда се с usb. В комплекта е включен USB кабел и можете да го зареждате просто като го включите в контакта.
  • Опаковката е екологична и ако не се нуждаете от кутията за съхранение, можете да я рециклирате, тъй като е направена от 100% рециклируеми материали. 
  • Размери: 13,5 х 13,5 х 11 см

* Розовият шум или още цветен шум е по-дълбок от белия шум. Звукът от дъжд или шумолене на листа са вид розов шум. Доказано е, че той спомага да по-лесното заспиване при децата.

И двата продукта са супер, честно казано не очаквах. Ползваме ги активно

супер промоция! dreamaker-a е топ!

Имаш въпроси, чийто отговори ти трябват, за да пристъпиш към покупка или просто нужда от съдействие? Свържи се с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и попитай.

Знаеш ли, че получаваш всяка пратка с опция Преглед и тест?

Знаеш ли, че може да върнеш продуктите в срок от 14 дни и да получиш парите си обратно?

Знаеш ли, че като Нов клиент може да ти съдействаме с реално клипче или снимка на продукта, ако поискаш такова, изпратено по вайбър?

Знаеш ли, че може да откриеш различни наши продукти в партньорската ни мрежа от магазини? Разгледай ги ТУК

Знаеш ли, че ако избереш да се регистрираш преди покупка, ще имаш история на всичките ти поръчки, което ще улеснява всички твои запитвания, връщания, замени, но и ще трупаш баланс, за който може да получиш специални оферти и услуги?

Знаеш ли, че ако избереш плащане с карта имаш някои предимства:

нямаш такса наложен платеж 

имаме данните ти за по-бързо възстановяване на сумите при връщане 

резервирате продукт

 ___________________________________________________________________________________

Съдействие при пазаруване на тел.0888061779 (Пон-Пет 9:00 - 17:00 без национални празници) 

Виртуален преглед - Възможност за изпращане на продуктово видео/снимки по вайбър.

Включен преглед и тест

Знова акопродуктова гаранция

Право на връщане до 14 дни

_______________________________________________________________________________________________________________________

Пазарувайки от нас ти приемаш ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ, затова се запознай с тях ТУК

Информация за ДОСТАВКАТА може да откриеш ТУК

Информация за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА може да откриеш ТУК

Информация за  предявяване на РЕКЛАМАЦИИ може да откриеш ТУК