Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето
Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето

Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка Софи Жирафчето


 

74.20 Лева

S450409+S450408+S210207
В наличност
+
Селектирана специално за вас кутия с подхождащи си и често купувани заедно продукти, които да поднесете с червена панделка! *
( до изчерпване на наличностите на отделните продукти)  
Кутия 1 " Коледно чудо"- чаша, лъжички и дрънкалка
Включва:

1)Неразливащата и любима на всички деца чаша на Софи  

Независимо дали е обърната надолу с капака или нагоре чашата не тече от никъде! Съдържа ергономичен накрайник тип човка, който спомага за естествено всмукване. Тази чаша е перфектна за прехода от бебешка бутилка, към бебешка чаша! Стоп клапата дава възможност да се пие без да се разлива. С две дръжки, подходяща за съдомиялна. Вместимост : 180 мл. 

2) Два броя силконови лъжички Софи Жирафчето

За улеснение при прехода от хранене с бутилка към хранене с лъжица! Тези силиконови лъжици са идеално пригодени за прехода между храненето с бутилка и първите ястия.  Може да се мият  в съдомиялна.

3) Софи Жирафчето дрънкалка с много пръстени

Ярките цветове стимулират зрението на бебето. Разнообразие от меки тъкани. Пластмасов ринг за дъвчене, който има цветни топчета, които дрънчат когато се разклати дрънкалката. Хваща се лесно от мъничките ръчички! Подходяща за възраст: 3 + месеца

 Внимание: Поради възможност артикулите да се изчерпат по отделно, моля очаквайте обаждане за потвърждение на вашата кутия или направете такова предварително на телефон : 0888 06 17 79  от понеделник до петък в работни часове 10 - 15 часа.

 

Няма намерени мнения

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@sophiegiraffe.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg  или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цялостната информация за продукта преди да направите своята поръчка.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти