Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка
Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка

Кутия 3 " Коледни игри" - Автентичната Софи, виенско колело и дрънкалка


 

100.20 Лева

S616400+S210207+S230781
Не е наличен
Селектирана специално за вас кутия с подхождащи си и често купувани заедно продукти, които да поднесете с червена панделка! *
*( до изчерпване на наличностите на отделните продукти)  
 
Кутия 3 " Коледни игри" 
Включва:
 

1) Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето!

Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят. Софи е обожавана от всички бебета по света и скоро, ще се превърне в любима играчка и на вашето бебе.  Подоходящо за бебета 0+ месеца Стимулира 5-те сетива

 

 

2) Активна играчка за ранно детско развитие с качествена и широка вендуза. Ще занимава бебето ви докато е в столчето за хранене и му приготвяте храната!Ярки и весели цветове, които развиват зрението на бебетата. Може да пипа и завърта колелото. Има 2 малки топки, 3 триъгълника със Софи, 4 малки полукръгчета, за изследване. Има малки топчта в топките със Софи, които дрънчат при движение. Прилепва перфектно на всяка гладка плоска повърхност. 

 

 

 3) Забавен приятел за вашето бебе!

 

 

Ярките цветове стимулират зрението на бебето.

 

Разнообразие от меки тъкани. Пластмасов ринг за дъвчене, който има цветни топчета, които дрънчат когато се разклати дрънкалката.

 

Хваща се лесно от мъничките ръчички!

 

Подходяща за възраст: 3 + месеца

 

 

 

 

 

 

  

 

 Внимание: Поради възможност артикулите да се изчерпат по отделно, моля очаквайте обаждане за потвърждение на вашата кутия или направете такова предварително на телефон : 0888 06 17 79  от понеделник до петък в работни часове 10 - 15 часа. Някои от продуктите могат да се заменят при изчерпване на количествата. Имаш идея и искаш да създадеш твоя собтвена кутия с продукти? Пиши ни или ни се обади!  

 

Няма намерени мнения

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@sophiegiraffe.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg  или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цялостната информация за продукта преди да направите своята поръчка.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти