Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня
Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня

Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, 3 книжки за баня


 

78.10 Лева

S523414+S010400+S523513+S523515
В наличност
+
Селектирана специално за вас кутия с подхождащи си и често купувани заедно продукти, които да поднесете с червена панделка! *
*( до изчерпване на наличностите на отделните продукти)  
 
Кутия 5 " За перфектната баня" Козирка, термометър, играчка за баня, книжки за баня 
Включва:
 

1) БЕЗ повече сълзи в банята! Как!? С уникалната козирка за защита на очите в банята, срещу вода, сапун и шампоан! С помощта на практичната, 3-позиционна закопчалка, тя се адаптира към главата на бебето Ви. Подходяща за: 6+ месеца Може да сe почиства с хладка вода и сапун. Изработена в красив и цветен дизайн със Софи и нейните приятели.

 

 

2) За забавление по време на къпане ! Ето я отново Софи жирафчето, този път, като плуваща и пръскаща играчка, която се използва за игра на бебето по време на къпане. Изпръсква вода когато я натиснете. 90 х 185 х 70 мм

 

 

 

3) Термометър създаден за контрол над температурата на водата по време на къпане на вашето бебе.Този термометър лесно изсъхва и показва температурата на стаята когато се извади от водата. Работи без батерии.

 

 4) Забавен сет от 3 книги за баня! Бебето ви, ще се забавлява много с всяка една от книгите.

 

 

 Внимание: Поради възможност артикулите да се изчерпат по отделно, моля очаквайте обаждане за потвърждение на вашата кутия или направете такова предварително на телефон : 0888 06 17 79  от понеделник до петък в работни часове 10 - 15 часа.

 

Няма намерени мнения

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@sophiegiraffe.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 321456

                 ЗАМЯНА 321456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg  или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цялостната информация за продукта преди да направите своята поръчка.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти