Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS
Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS

Renolux - Количка и столче за кола WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS


 

744.60 Лева

RNL119665 + RNL165665
В наличност
+

Количката WINK 2 SOPHIE LA GIRAFE® PARIS идва директно от Франция. Тя е Renolux!

Количката Renolux е лека (тежи 7,9 кг), с много издръжлива алуминиева рамка и се използва от 0 месеца - 3 години и тежи до 15 кг. Той има различни позиции на гърба за излягане, за да може бебето ви да се чувства винаги удобно.

Наклонът на краката се регулира също, така че краката на детето да не висят и той да седи удобно, за да се наслаждава на разходките си. Самата количка има и точка на защита, така че количката да не се изцапа от обувките. Затваря се наведнъж и не заема никакво място в багажа на колата ви!

Сгъва се и се разгъва много лесно- може да го правите дори само с една ръка. Сгъната не заема много място. Тя е идеална за пешеходните ви разходките в града. Перфектна е и за разходки с кола или градски транспорт. 

Има голяма кошница за да може да пазарувате спокойно.

 

Характеристики на количката:

Подходящ за новородени

Оригинален дизайн

Плат, който се маха и се измива

Регулируем наклон на седалката и много лесно затваряне с една ръка

Алуминиева рамка

Ергономични дръжки

Много удобна

Подвижна преграда

Регулируем наклон на крака

Голяма количка за пазаруване

Компактно затваряне

Предни и задни колела с окачване

Защитена точка, за да не се изцапате с обувки

Покривало за дъжд или вятър

2 адаптера за столчето за кола

2 години гаранция

Размери в затворено състояние: д 54.5 x в 29 x ш68 см

 

Столчето за кола освен стилно, невероятно удобно е и абсолютно безопасно, защото Renolux не случайно е водещ производител в тази сфераи знаят как да създават удобно и сигурност за бебетата!


Удобна седалка с възглавница, качулка и покривало за крака, така че краката да не изстиват!