Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo
Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo

Mayoparasol цял слънцезащитен бански за момиче Sophie la girafe Saint Malo


 

88.00 Лева

MP42901
В наличност
+

Удивителните цели бански костюми с максимален слънцезащитен фактор 50+ ще удивят малките моряци!

Готови ли сте за плажни забави, приятели, с мен - Софи жирафчето!?

С моя бански костюм ще изглеждате очарователно, а и по-важното, ще сте напълно защитени от вредните слънчеви лъчения!

И между нас да си остане, но на мама вече няма да й се налага да Ви маже с кремове на всеки 30 минути! Ще има повече време за игри!

Банският е изработен от полиамид, еластан и микрофибър, който придава копринената мекота, така нужна за чувствителната детска кожа!

Материята изсъхва бързо и е издържлива на износване и хлор. Банският е много удобен за обличане, благодарение на дългия цип, разположен на гърба.
Между крачетата се разполагат и тик-так копчета, които правят преобуването и смяната на памперси/пелени много лесна!

Покрива стандарт Oeko-Tex и UPF 50+.

Няма намерени мнения

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!