Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Мека играчка за дъвчене Гнон
Мека играчка за дъвчене Гнон Мека играчка за дъвчене Гнон

Мека играчка за дъвчене Гнон


 

18.60 Лева

S300199
В наличност
+

Играчка която събужда всички сетива на бебето!

  • Вкус: създадена от 100% естествена гума и боя за храна, тя е безобидна за бебто. Идеална за зъбките защото има много части за дъвчене.
  • Слух: издава звук. Това забавлява бебето и му помага да разбере връзката между причина и ефект.
  • Осезание: кръгли форми специално създадени за лесно и здраво хващатане.
  • Обоняние: специалният аромат на естествена гума от дървото Хевеа я прави лесно разпознаваема сред другите играчки.
  • Зрение: 3 модела за колекциониране: Чан , Пай и Гнон, композирани със светли цветове, за да привличат окото на бебето.

Доволни сме.

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!