Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител
Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител

Софи жирафчето "Елегантен сет 1" с пелени и утешител


 

112.90 Лева

S000005
В наличност
+

Моят първи подарък създаден с любов!

Този красив сет съдържа:

- Любимата Софи, направена от 100% естествен каучук. Тя е безопасна, натурална играчка за гризане, подходяща за бебета от възраст 0+ месеца.
- Утешител, който е с меки цветове и текстура готов за много прегръдки и успокоение на бебето. В него има джоб за съхранение на залъгалката чиста. Лек е и лесен за държене.
- Освен това има три невероятни пелени, които могат да се използват, като одеяло за покриване, за смяна на памперси, лигавник, покривало за количка и мн.др!

Комплекта върви с невероятна подаръчна кутия за съвременен, модерен и изтънчен външен вид и включва подаръчна торбичка и картичка за сладки пожелания.

Това наистина е перфектният първи подарък!

Как да се грижите добре за играчките от естествен каучук, ВИЖТЕ ТУК!

Сходни продукти