Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Спестявате 10%
Софи Жирафчето Сет "5 сетива"
Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива" Софи Жирафчето Сет "5 сетива"

Софи Жирафчето Сет "5 сетива"


Пазарна цена: 162.30 Лева  

146.10 Лева

Вие спестявате: 16.20 Лева (10%)
В наличност
+
Добави в списък "Желания"

Софи Жирафчето предлага този прекрасен сет с нови продукти, които спомагат за развитието на 5-те сетива на вашето бебе!

Сета включва в себе си : 

1. Софи жирафчето - Ароматна, кръгла гризалка

2. Софи жирафчето - 3 музикални топки от 100% естествен каучук

3. Софи жирафчето - Огледалото на Софи

4. Софи жирафчето - Релефен куб

5. Софи Жирафчето - Гризалка Mille-feuille

1. Обоняние:

Бебетата имат добре развито обоняние още с раждането си. Те могат да разпознават миризми, като тази на майчиното мляко. Те също имат предпочитания към сладки и приятни миризми. 

Изследванията показват, че новородените могат да различат аромата на майка си от тези на другите хора и го намират успокояващ и приятен. В допълнение, проучванията показват, че бебетата могат да разпознават и миризмата на амниотичната течност, на която са били изложени в утробата на майката. С течение на времето бебетата са изложени на повече миризми и тяхното обоняние продължава да се изострия и развива

Ароматният пръстен на Софи е лесен за хващане и боравене и се състои от 3 части с деликатенсладък мирис на ванилияягода и кокос, като всеки един от тях ще стимулира обонянието му и ще му предложи истинско сетивно удоволствие

Изработени от естествен каучук

Подходящ от 0+ месеца

2. Слух: 

Слухът е едно от най-важните сетива. Бебето има способността да разпознае гласа на майка си веднага след раждането. С течение на времето способността му да различава различни звуци и тонове се подобрява и то може да прави разлика между различни езици и акценти.

Слухът е важен за езика и социалното развитие на бебето. Бебетата се научават да свързват звъците със смисъл и започват да разбират езика и да общуват. Важно е родителите да говорят и да взаимодействат с бебето си, тъй като това ще помогне на езиковото развитие и социалните умения! 

3-те музикални топки на Софи, изработени от 100% естествен каучук, са много леки и лесни за хващане и са идеалната играчка за стимулиране на слуха на бебето

Как да чуем звуците?

  • Натискайки леко зелената топка, бебето чуваме мекия звук на смачкана хартия
  • Разклащайки бялата топка, чуваме звън на камбанка
  • Натискайки жълтата топка за кратко, се чува нежният глас на Софи!

Подходящ за възраст 3+ месеца

3.Зрение:

Зрението на бебето не е напълно развито при раждането, но то може да прави разлика между светлина и тъмнина. С течение на времето, зрението продължава да се развива и бебето започва да различава цветове и форми. На 6-7 седмици бебетата започват да се фокусират върху обекти и да ги наблюдават, а на 3-4 месеца те могат да разпознават лица и обекти и тяхното възприятие продължава да се развива

Огледалото на Софи е чудесна играчка, която помага на визуалното развитие на бебето. Бебетата са очаровани от собственото си отражение и обичат да прекарват времето си гледайки се в огледалото. Това им да помага да научат повече за себе си и да развият самосъзнание

Огледалата осигуряват визуална стимулация, която помага на бебетата да се научат да фокусират и проследяват обекти. Те също помагат с възприемането на дълбочината, тъй като бебетата разбират, че образът в огледалото е отражение на самите тях.

Изработено е от 100% естествен каучук и има 4 сменяеми лещи, за да помогнат с развитието на зрението на бебето с течение на месеците:

  • От първите си месеци - черно-бял контраст
  • Около 3 или 4 месеца бебето открива отражението си в огледалото.
  • И накрая, около 1 година, бебето открива цветове благодарение на 3те прозрачни цветни лещи синьо, жълто и розово.

Подходящ за възраст 0+ месеца

4. Осезание:

Осезанието
 е едно от най-важните сетива за бебето и започва да се развива още в утробата. При раждането, кожата на бебето е чувствителна на допир и то може да почувства болкатоплина и студ. С течение на времето, това се развива и бебето започва да различава различните текстури и температури.

Осезанието е важно за физическото и емоционалното развитие на бебето. Чрез докосване, бебетата научават повече за своята среда и развиват чувство за сигурност и доверие. Контактът кожа до кожа с родител, също може да помогне за регулиране на телесната температура и дишането на бебето и може да насърчи свързването и привързаността.

Релефният куб е изработен от 100% естествен каучукЛекият, гъвкав и хигиеничен материал го правят иделната играчка за развиване на двигателните умения и осезанието на бебето

Всяка от 6-те страни на куба има различна, релефна форма.

Той е лек и лесен за хващане!

Подходящ от 3+ месеца

5. ВКУС

Усещането за вкус на бебето е особено чувствително и може да се развие още преди раждането. В утробата бебетата са изложени на вкуса на храните, които майките им ядат и това може да повлияе на техните предпочитания след раждането.

При раждането усещането за вкус на бебето е напълно развито и е в състояние да долавя сладко, кисело, солено и горчиво. Кърмата осигурява всички хранителни вещества, от които се нуждае бебето, но когато започне да яде твърди храни, то ще започне да изследва нови вкусове и текстури. 

Като хапе, опитва и дъвче, бебето може да прецени текстурата, вкуса и температурата на почти всичко около него.

Гризалката на Софи е изработена от 100% естествен каучук и е предназначена да съпътства събуждането на точно това сетиво и да облекчи възпалените му венци по време на никнене на зъби. 

Нейната мека текстура и малки листчета са специално проектирани да се адаптират към устата на бебето.

Те дават възможност за ефективен масаж на венците на бебето по време на развитието на първите зъби (резци) или за по-късно изникналите зъбки.

Лесна за хващане, подходяща за малките ръчички на бебето!

Подходяща от 0+

 

Сета включва в себе си : 

1. Софи жирафчето - Ароматна, кръгла гризалка

2. Софи жирафчето - 3 музикални топки от 100% естествен каучук

3. Софи жирафчето - Огледалото на Софи

4. Софи жирафчето - Релефен куб

5. Софи Жирафчето - Гризалка Mille-feuille

Няма намерени мнения

Имаш въпроси, чийто отговори ти трябват, за да пристъпиш към покупка или просто нужда от съдействие? Свържи се с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и попитай.

Знаеш ли, че получаваш всяка пратка с опция Преглед и тест?

Знаеш ли, че може да върнеш продуктите в срок от 14 дни и да получиш парите си обратно?

Знаеш ли, че като Нов клиент може да ти съдействаме с реално клипче или снимка на продукта, ако поискаш такова, изпратено по вайбър?

Знаеш ли, че може да откриеш различни наши продукти в партньорската ни мрежа от магазини? Разгледай ги ТУК

Знаеш ли, че ако избереш да се регистрираш преди покупка, ще имаш история на всичките ти поръчки, което ще улеснява всички твои запитвания, връщания, замени, но и ще трупаш баланс, за който може да получиш специални оферти и услуги?

Знаеш ли, че ако избереш плащане с карта имаш някои предимства:

нямаш такса наложен платеж 

имаме данните ти за по-бързо възстановяване на сумите при връщане 

резервирате продукт

 ___________________________________________________________________________________

Съдействие при пазаруване на тел.0888061779 (Пон-Пет 9:00 - 17:00 без национални празници) 

Виртуален преглед - Възможност за изпращане на продуктово видео/снимки по вайбър.

Включен преглед и тест

Знова акопродуктова гаранция

Право на връщане до 14 дни

_______________________________________________________________________________________________________________________

Пазарувайки от нас ти приемаш ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ, затова се запознай с тях ТУК

Информация за ДОСТАВКАТА може да откриеш ТУК

Информация за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА може да откриеш ТУК

Информация за  предявяване на РЕКЛАМАЦИИ може да откриеш ТУК

Добави коледна картичка