Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Парфюм Софи жирафчето® 100 мл
Парфюм Софи жирафчето® 100 мл Парфюм Софи жирафчето® 100 мл Парфюм Софи жирафчето® 100 мл Парфюм Софи жирафчето® 100 мл Парфюм Софи жирафчето® 100 мл

Парфюм Софи жирафчето® 100 мл


 

88.20 Лева

PSG5010
В наличност
+

Парфюмът на Софи жирафчето®

Parfums Sophie la girafe® - Ulule

Направен специално за деца!

Парфюмът може да се прилага както по косата и тялото на детето, така и да го използвате за ароматизиране на неговите дрешки, възглавничка и завивки! Отпускащ цветен аромат, който ще съпътства детството и ще му придаде сладък аромат на портокал и нежна ванилия.
Аромат, който ще придаде допълнителна радост както на децата, така и на мама!
Много нежен и деликатен аромат, подходящ и за бременни. 
Включена гривна- гризалка
Идеална за облекчаване на никнещите зъбки! Изработена от мек и еластичен материал. Може да се гризка по цялата повърхност. Разнообразната текстура масажира венците нежно. Много лека и удобна за хващане.

 
The Eau de Toilette Set Sophie la girafe ® е подходящ за деца над 5 годишна възраст.

Парфюмът съдържа изцяло органични съставки. Органични активни овлажнители Ecorcert-Cosmos, комбинация от есенция от органични вишни, летни билки и натурален глицерин.Използвани са разтворители и бактериални защитни материали, отговарящи на всички изисквания на Ecocert- Cosmos. Не съдържа алергенни суровини (съгласно разпоредбите).

Внимание: Парфюмът е безвреден и подходящ да се ползва от майката, по дрехите или чаршафите на детето, но за използване върху кожа се препоръчва да се след 5 годишна възраст.