Поръчайте сега: 0888 06 17 79 

Връщане или замяна

 В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия: Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена) и запазен касов бон. 

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» При връщане/замяна е необходимо да ни уведомите предварително на тел. 0888 061779, 073/582239 или на имейл info@sophiegiraffe.bg като уточните номера на поръчката (написан в горния десен ъгъл на Вашата поръчка) към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка. Възстановяване на сума при връщане на стока се извършва по банков път и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата.

» Възстановяването на суми става, чрез превод по банков път в срок от 15 работни дни. 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите и цветовите гами на продуктите НЕ се приемат!!!

» Рекламации относно повредена при транспортиране опаковка на стоката НЕ се приемат, приема се само рекламация свързана с продукта !!! 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане на продукт, транспортните разходи за изпращането и връщането са изцяло за сметка на клиента! Връщането на продукт трябва да бъде до адрес: гр. Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх.В, офис 3

» За допълнителна информация ни пишете на  info@sophiegiraffe.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

 

 

Софи жирафчето "Sophie la girafe"

  37.85 Лева
   

Софи жирафчето по-висок вариант

  45.90 Лева
   

"Софи жирафчето" Малък сет 1

  66.30 Лева
   

Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure"

  49.80 Лева