Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Козирка за баня
Козирка за баня Козирка за баня Козирка за баня Козирка за баня Козирка за баня Козирка за баня Козирка за баня

Козирка за баня


 

17.40 Лева

S523513
В наличност
+

БЕЗ повече сълзи в банята! Как!?
- С уникалната козирка за защита на очите в банята, срещу вода, сапун и шампоан! С помощта на практичната, 3-позиционна закопчалка, тя се адаптира към главата на бебето Ви.

 

Подходяща за: 6+ месеца

Може да сe почиства с хладка вода и сапун. Изработена в красив и цветен дизайн със Софи и нейните приятели.

Моля премерете предварително главичката на детенцето си, за да сте сигурни,че ще пасне като размер. Не се приемат връщания на продукта според хигиенни причини. 

Крива с обиколка на главата за момиченце

 

Крива с обиколка на главата за момче

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!