Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Спестявате 5%
Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности
Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности

Изгодно комбо: Жирафчето Софи + Моят първи албум с активности


Пазарна цена: 91.70 Лева  

87.10 Лева

Вие спестявате: 4.60 Лева (5%)
S230840+S616400
В наличност
+
Добави в списък "Желания"

Зашо да вземеш едно, като можеш да вземеш две! С тази чудесна комбинация може да вземеш любимото жирафче Софи и сладък албум за снимки и мека книжка с активности в едно! С този албум вашето бебе винаги ще има любимите си хора до себе си и ще се чувства страхотно!

1.Албумът със снимки на любимото жирафче Софи ще стимулира всички сетива на бебето , играейки с играчки, като в същото време ще му помага да разпознава лицата , които вижда.

Всяка страница има различни текстури и цветове и с различни дизайни и форми.

С удобно затваряне и удобна кукичка  , за да можете да го вземете със себе си в бебешката количка, в креватчето или където пожелаете.

Изработена от безопасни за детето материали.

Можете да поставите до 6 снимки с размери 15 см х 10 см.

Възраст: 0 месеца +

Размер на продукта: 25x 20см

2. Жирафчето Софи

  • 100% естествен каучук
  • Хранителни бои, безопасни за децата
  • 18 см височина 
  • Подходяща е от възраст : 0+
  • Най-известната играчка в света, която стимулира всичките сетива на бебето. Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят. 
  • Повече от 50 милиона деца са играли със Софи досега и си я спомнят с любов!
  • Създадена от 100% естествен каучук, бебето  ви ще се влюби в нея. Не е случайно, че толкова много знаменитости са заснети със Софи! 
  • Софи е обожавана от всички бебета и скоро, ще се превърне в любима играчка на вашето бебе. 

 Стимулира 5-те сетива:

  Зрение

 На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

 Слух

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 Вкус

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

 Осезание:

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 Обоняние:

Специфичният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 

Easy Handle

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.

Софи Жирафчето е отличена с множество награди през годините в целия сват, но през 2022 година получи отличията си и в БЪЛГАРИЯ за НАЙ-ДОБРАТА АКТИВНА ИГРАЧКА 0-24 месеца и НАЙ-ДОБРА ЗАЛЪГАЛКА ПРИ НИКНЕНЕ НА БЕБЕШКИТЕ ЗЪБКИ за 2022 година.

Няма намерени мнения

Имаш въпроси, чийто отговори ти трябват, за да пристъпиш към покупка или просто нужда от съдействие? Свържи се с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и попитай.

Знаеш ли, че получаваш всяка пратка с опция Преглед и тест?

Знаеш ли, че може да върнеш продуктите в срок от 14 дни и да получиш парите си обратно?

Знаеш ли, че като Нов клиент може да ти съдействаме с реално клипче или снимка на продукта, ако поискаш такова, изпратено по вайбър?

Знаеш ли, че може да откриеш различни наши продукти в партньорската ни мрежа от магазини? Разгледай ги ТУК

Знаеш ли, че ако избереш да се регистрираш преди покупка, ще имаш история на всичките ти поръчки, което ще улеснява всички твои запитвания, връщания, замени, но и ще трупаш баланс, за който може да получиш специални оферти и услуги?

Знаеш ли, че ако избереш плащане с карта имаш някои предимства:

нямаш такса наложен платеж 

имаме данните ти за по-бързо възстановяване на сумите при връщане 

резервирате продукт

 ___________________________________________________________________________________

Съдействие при пазаруване на тел.0888061779 (Пон-Пет 9:00 - 17:00 без национални празници) 

Виртуален преглед - Възможност за изпращане на продуктово видео/снимки по вайбър.

Включен преглед и тест

Знова акопродуктова гаранция

Право на връщане до 14 дни

_______________________________________________________________________________________________________________________

Пазарувайки от нас ти приемаш ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ, затова се запознай с тях ТУК

Информация за ДОСТАВКАТА може да откриеш ТУК

Информация за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА може да откриеш ТУК

Информация за  предявяване на РЕКЛАМАЦИИ може да откриеш ТУК