Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида
Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида

Софи жирафчето: Играчка за баня - Пирамида


 

39.00 Лева

S523423
В наличност
+

Цветна пирамида за забава в банята, съдържаща усмихнато жирафче Софи на върха си, заедно с нейните сладки приятели: костенурката, морския таралеж и звездата, които умеят да плават във вода.

Ярките и красиви цветове на пирамидата ще събудят интереса на бебето и ще стимулират сетивата му.

Животните се подреждат едно върху друго и създават щастлива пирамида, която помага на бебето да развие мисленето и логиката си, решавайки как да бъдат подредени животинките. Също така децата развиват фините си двигателни умения, докато се борят с подредбата на елементите. Всяка играчка може да бъде премахната от основата и детето може да играе по отделно с всяка.

Заоблената форма на играчките им осигурява лесен захват и улеснява поставянето на животните върху основата.

При стискане на сладкия морския таралеж, той ще започне да изпръсква вода от устата си и забавлението ще бъде още по-голямо!

В края на играта можете да съберете всички играчки, да ги проветрите и подготвите за следващия ден. Така Вашето дете ще знае, че когато дойде време за баня, идва и време за игра! То ще знае къде да търси любимите си играчки на следващия ден.

Пирамидата на СОфи е играчка, с която малчо може да играете и извън банята!