Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Спестявате 25%
Софи жирафчето "Магическият влак!"
Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!"

Софи жирафчето "Магическият влак!"


Пазарна цена: 115.40 Лева  

86.70 Лева

Вие спестявате: 28.70 Лева (25%)
S230792
В наличност
+

Вълшебният влак на Софи е готов за пътешествия! Той пее, свири и освен това ще научи малчовците да броят, чрез топчетата си. 

Има 4 различни начина за игра според развитието на детето:

  • Начин 1:  Влакът стои стабилен, пее и хвърля топките
  • от комина си. Бебето се забавлява да гледа цветните топки и светлините, докато слуша забавната песничка.
  •  Начин 2: Влакът се върти, докато пее и хвърля топките през комина си. Следвайки влака, бебето подобрява баланса си и развива двигателните си дейности.
  • Начин 3: В продължение на часове влакът може да стои неподвижен и да учи детето как да брои и да развива координацията му. Това става, като всяка топка, която подхвърли той, се брои от самия него.
  • Начин 4: Хванете влака и хвърляйте топчетата! Колкото по-бързо детето ги хвърля, толкова по-бързо ще тръгне да ги търси влакът. Идеален за развитие или подобряване на баланса, двигателните дейности, координацията. Помага на децата да разберат значението на причината и следствието, и то докато се забавлява.

Просто забавление! Със своята музика, мигащи светлини и различни атрибути, влакът бързо ще се превърне в основен спътник на бебето Ви!

 

Няма намерени мнения

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме при кой наш приятел да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един, който ще включва името на мястото където Чан ще ви очаква.
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда. Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!

Сходни продукти