Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Спестявате 35%
Софи жирафчето "Магическият влак!"
Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!" Софи жирафчето "Магическият влак!"

Софи жирафчето "Магическият влак!"


Пазарна цена: 115.40 Лева  

75.00 Лева

Вие спестявате: 40.40 Лева (35%)
S230792
В наличност
+

Вълшебният влак на Софи е готов за пътешествия! Той пее, свири и освен това ще научи малчовците да броят, чрез топчетата си. 

Има 4 различни начина за игра според развитието на детето:

  • Начин 1:  Влакът стои стабилен, пее и върти топките в себе си, като ги показва и скрива от комина си. Бебето се забавлява да гледа цветните топки и светлините, докато слуша забавната песничка на френски език!
  •  Начин 2: Влакът върви и се върти, докато пее и върти топките в себе си, като ги показва и скрива от комина си. Следвайки влака, бебето подобрява баланса си и развива двигателните си способности.
  • Начин 3: В продължение на часове влакът може да стои неподвижен и да учи детето как да брои и да развива координацията му. Това става, като всяка топка се брои от самия него.
  • Начин 4: Хванете влака и пускайте топчетата в комина му, а той ще ги изпуска бързо на пода. Идеален за развитие или подобряване на баланса, двигателните дейности, координацията. Помага на децата да разберат значението на причината и следствието, и то докато се забавляват.

Просто забавление! Със своята музика, мигащи светлини и различни атрибути, влакът бързо ще се превърне в основен спътник на бебето Ви!

Бележка: "Играчката е френска и песничките, които свири са на френски език"

Няма намерени мнения

Сходни продукти