Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето "Моят първи самолет!"
Софи жирафчето "Моят първи самолет!" Софи жирафчето "Моят първи самолет!" Софи жирафчето "Моят първи самолет!" Софи жирафчето "Моят първи самолет!" Софи жирафчето "Моят първи самолет!" Софи жирафчето "Моят първи самолет!"

Софи жирафчето "Моят първи самолет!"


 

79.80 Лева

S230800
В наличност
+

Сега бебчо ще може да "лети", заедно с най-добрата си приятелка - Софи!

Магически самолет, който предлага щури забави и различни дейности, развиващи движенията, мисленето, координацията.

Самолетчето на Софи предлага 2 начина за игра:

1. Статичен: Бебето се забавлява със самолета, слушайки песните му и омайвайки се от светлините му.

2. Кинетичен: Бебето развива моторните (двигателни) си умения, преследвайки самолета, следайки светлините му и слушайки веселите му песни.

Посредством омайните светлини, песни и различни начини за игра, самолетът съвсем скоро ще се превърне в любимата играчка на бебчо!

• С функция "стоп-старт"
• Настройки за сила на звука и автоматично изключване
 
Подходящ за възраст над 10 месеца

Няма намерени мнения

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!

Сходни продукти