Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки"
Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки" Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки" Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки" Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки"

Софи Жирафчето Сет "Моите първи играчки"


 

117.40 Лева

S516354
В наличност
+

Перфектният сет от играчки, доставящи радост и луди игри!

Комплектът включва:

Тунел за активни игри, изработен от лека материя, която може да се сваля и пере. Във външната част има допълнителни детайли за игри- огледалце, различни текстури, топчета и звънчета, подходящи за деца над 6 месечна възраст.   Вашето бебче ще се забавлява промушквайки и катерейки се през тунела, ще се научи да става и да се изправя, каткто и да се претъркулва в него. Същевременно ще му помогне да развие своята самостоятелност и увереност.

Музикален телефон с много функции и нови приятели- мишлето Жозефин, мечето Габин и Софи се появяват един след един на екрана на телефона! Цветове, които се променят в зависимост от мелодията. 5 мелодии, които бебето да слуша с удоволствие. Забавни звуци при натискане на бутоните!

Кула от цветя. Бебетата обожават да сглобяват и разглобяват. Тези прекрасни цветя ще задържат вниманието им с часове.   Тези чашки, които са направени като цветя имат прекрасни картинки с любимото жирафче Софи. Детето ви ще реди високи кули, ще си измисля различни истории и ще се забавлява безкрайно.