Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето Усукваща топка
Софи жирафчето Усукваща топка Софи жирафчето Усукваща топка Софи жирафчето Усукваща топка Софи жирафчето Усукваща топка Софи жирафчето Усукваща топка

Софи жирафчето Усукваща топка


 

58.30 Лева

S230788
В наличност
+
Забавна топка, развиваща двигателните умения.
Задоволява детското любопитство и също така стимулира мозъка. Лека и лесна за захващане от малките детски ръчички. 
Бебето се забавлява като я разклаща или я вътри наляво и надясно, а развива слуха си като слуша как топките се удрят една в друга.
Топката е изработена от много мек материал, който е идеален за чесане на болезнените венци. 
Жирачето Софи, намиращо се във вътрешността на топката спомага за развитието и на двигателните умения. 
Подходяща за възраст: 6+ месеца
ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!