Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
"Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж
"Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж "Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж "Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж "Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж "Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж

"Renolux Paris" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж


 

292.40 Лева

RNL068665
В наличност
+

Тя ни е любимка, защото има подложка с джобове, която е префектна за смяна на памперси и преобличане. Също така пасва идеално на височина и има сменяема основа и арка с играчки. Мрежата от двете страни е достатъчно дълга, за да можете да наблюдавате детето, докато то е в нея. Разполага с две колела за лесно местене. Идеална е за пътуване, защото бързо и лесно се сгъва и разгъва. Цветът й е неутрален, което я прави перфектен за всеки интериор. 

Размери:

Дължина: 128 см. 

Широчина: 66 см.

Височина: 79 см.

Тегло: 8.9 кг.

 

 

 

 

Няма намерени мнения

Ако срещате затруднение в сгъването или разгъването на нашата коашара, изгледайте кратките инструктажи, които подготвихме за Вас! Всяка стъпка е със задължителна последователност!

  • Как да разгънем кошарата!?

  • Как да сгънем кошарата!?