Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук
Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук

Софи жирафчето - залъгалка от 100% натурален каучук


 

17.40 Лева

S220127
В наличност
+

Натурална и мека залъгалка, която ще дари бебето Ви с несравнимо чувство на комфорт и блаженство!

Изработена е от 100% естествен каучук и 0% обработвана с химикали! Каучука представлява 100% безвредна, естествена гума, с която можете да сте спокойни, че бебето Ви е в безопасност, гризкайки я!

Биберона е изключително мек и гъвкав, с ортодонтско зърно, което осигурява естествен растеж на небцето и челюстта и облекчава венците на бебето. Има 2 вентилационни отвора за предотвратяване на дразненето и възпалението в зоната около устата. Формата на пеперудата е специално изработена да приляга плътно към носа и брадичката. 

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!