Поръчайте сега: 0888 06 17 79 

Често задавани въпроси

Какво представлява сайта Софи жирафчето?

Софи Жирафчето е електронен магазин създаден от майки за майки и татковци. Софи жирафчето предлага продукти, които са вече тествани и одобрени от много потребители по цял свят. Ние сме винаги готови да изслушаме, вашите предложения и отзиви.

Може ли да ми дадете повече информация за Софи жирафчето и нейните продукти?

Софи жирафчето е първият продук от серията продукти "Софи жирафчето". То е създадено във Франция през 1961 година от естествен каучук и ествествена боя. Монсеньор Рампу, който бил специалист в обработката на естествен каучук е създателят на Софи жирафчето. От уста на уста Софи жирафчето бързо става хит в много държави. Дори звездите се доверяват на Софи. С годините производителите на жирафчето -  "Vulli"  създават разнообразни продукти от серията Софи жирафчето. Всеки един от продуктите "Софи жирафчето" е направен от висококачествени материали и е обожавани от бебетата. Освен от качествени материали, повечето продукти са създадени и да развиват сетивата и качествата на бебетата.

Каква е цената за доставка?

При покупка на продукти на стойност над 60 лева, цената за доставката е безплатна. За поръчка под 60 лева доставката се заплаща от купувача. Стойността на доставката е според адреса, на който се изпраща.

Как се извършва заплащането?

Имаме няколко варианта за заплащане:

- С наложен платеж

- С карта

- На място в офисът ни 

Как да се свържем с вас?

Ако имате някакви въпроси, не се чудете, а веднага се свържете с нас. Ние с радост,ще отговотим на всички ваши въпроси. Може да се свържете с нас по телефон, чрез електронна поща или да дойдете директно в нашия офис. 

Как да се грижим за Софи жирафчето?

Първото нещо за което трябва да внимавате когато почиствате Софи е да не попадне вода в пищялката. Ако попадне вода в Софи има голяма вероятност пищялката да спре да издава звук, а водата в играчката, ще е много трудно да се премахне. За да почистите Софи трябва да  използвате чиста кърпа или парцал потопена във вода със сапун и с нея да я забършете, за да отмиете сапуна след това, изплозвайте само мокра кърпа.

Не я стерилизирайте, изварявайте или слагайте в микровълнова!

Ако е попаднала вода в Софи и е спряла да издава звук, може да пробвате 2 варианта за отстраняване на водата и връщане на гласчето на Софи. Единият вариант е да сложите Софи в торбичка с ориз, плътно да затворите торбичката( може да използвате пликовете с ципове) и да оставите така да стои за поне 24 часа, най-добре 2 дни. Оризът може да помогне за издърпването на влагата. Другият вариант е да стискате Софи(така както я стискате, за да писука) по- енергично докато излезе малко от водата и след това да я оставите да поседи на слънчево място. При някои хора е имало резултат след изпаряване на водата, но не на всички са помогнали тези методи.

Детето ми има алергия към латекс - може ли да използва Софи?

Софи е направена от естествена гума. Препоръчваме ви да избягвате всички гумени играчки, влючително и Софи жирафчето.

Колко дълго, ще отнеме доставката?

» Доставката на стоките се извършва чрез куриерски фирма ЕКОНТ и Speedy на посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма. Доставката се изпълнява в рамките на от 1 до 7 РАБОТНИ дни в зависимост от натовареността. Магазинът НЕ работи събота и неделя и на официални празници! 

» ВНИМАНИЕ: Магазинът си запазва правото да увеличава времето на доставка при извънредни ситуации, като забавен международен транспорт, официални празници, поради увеличен обем от поръчки, извънредни ситуации в страната и др. 

Приемате ли плащания в брой?

Приемаме плащания в брой чрез наложен платеж или на място в офисът ни. 

Приемате ли плащания с дебитна/кредитна карта?

Приемаме плащание с карти Борика, Master Cards, Visa

От къде идва Софи жирафчето?

Софи жирафчето идва от Фрнация, нейният производител е компанията Vulli

 

 

 

Софи жирафчето "Sophie la girafe"

  37.85 Лева
   

Софи жирафчето по-висок вариант

  45.90 Лева
   

Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure"

  49.80 Лева