Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Историите на Софи Жирафчето...

    

Софи жиарафчето е играчка с ИСТОРИЯ, създаваща истории... и сега искаме да чуем вашата!

 
 С раждането на бебече се ражда не само един нов живот, а поне още три! "Ражда" се бебе, майка и баща. Отделни хора до преди, които стават семейство. В живота вече има още много нови роли, на баби, дядовци, лели, чичовци, кръстници, бартовчерди...
Всеки един от тях иска най-доброто за бебето и с това един щастлив и спокоен старт в живота. Именно затова милиони деца по света получават Жирафчето Софи като своята първа играчка
 
Сподели своята история със Софи жирафчето и спечели продукти на стойност 150 лв. Разкажете със свои думи и снимки, спомените ви от получаването на играчката и етапите през, които сте минали с нея. Първите 10 участника ще получат подарък изненада!
За да участвате трябва само да:
1. Разкажете чрез кратък текст история ви със Софи.
2. Добавите към историята снимка/и.
3. Изпратите своята история на info@sophiegiraffe.bg или на месинджър като уточните, че изпращате за участие в играта.
Победителят ще бъде изтеглен на Рождения ден на Софи - 25 май 2022.
 
 
 
 
- Всеки, който притежава Софи жирафчето може да участва в конкурса, като може да ни разкажете с малко или повече думи вашите преживявания с играчката: Как сте я получили, познавахте ли историята й, кога започнахте да я давате на детето, кога започна да проявява интерес, коя е любимата му страна за гризане? Може да ни споделите снимки на играчката, на детето с нея, поредица от снимки от различните етапи на растеж - вие решавате с какво количество текст или снимков материал искате да участвате.
 
 
- Не забравяйте да се представите с име и от кой град сте, като те ще бъдат използвани само с цел разграничаване на вашите истории, а събраните пълни лични данни ще бъдат използвани само за изпращане наградите и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

- С участието си в конкурса давате своето съгласие вашите истории и снимки да бъдат публикувани в нашия сайт, както и използване с цел реклама в нашите социални мрежи и печатни издания.
 

.........Успех! 

         Очакваме вашите истории! 

 

Няма продукти в този раздел