Поръчайте сега: 0888 06 17 79 

Стимулира петте сетива

 

Зрение:
 
 

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

 

Слух:

 

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 

 

Вкус:

 

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

 

Осезание:

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 

Обоняние:

 
 Уникалният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 
 
 
 
Лесно захващане:

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.
 
Софи е любимата първа играчка на милиони бебета по света в продължение на 57 години!
 

Нейният голям успех се дължи на многото бебета, които я обичат и не могат без нея! Тя стимулира всички сетива на бебето, но също така да успокоява венците му.

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-безопасната и най-естествена играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбите започнат да ратат и венците го болят!

Тя се превърна в любимата на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света! Сред тях има и много известни деца, заснети случайно със Софи.

 Вижте всички снимки на знаменитости със Софи ТУК!

Вижте също коментарите на Хилари Клинтън, когато тя представи Софи пред обществеността!

 

Софи е играчка с ГОЛЯМА история! Тя ще обгърне и Вашето бебе с ЛЮБОВ!

 

 

Софи жирафчето "Sophie la girafe"

  37.85 Лева
   

Софи жирафчето по-висок вариант БЪРЗА ДОСТАВКА

  45.90 Лева
   

"Софи жирафчето" Малък сет 1 БЪРЗА ДОСТАВКА

  66.30 Лева
   

Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure"

  49.80 Лева