Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Условия за Доставка на стока

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от трето лице
  фирми ЕКОНТ и Speedy Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България или до адрес на офис на трето лице извършващо доставката(куриер), освен ако в сайта не е посочено друго за конкретната стока/услуга. 

» Разходите по доставката са за сметка на Потребителя, когато Потребителят е избрал доставката да се извърши до адрес, различен от адрес на офис на третото лице, извършващо доставката (куриер), за което обстоятелство Търговецът следва да предостави достатъчна и актуална информация на уебсайта. Търговецът запазва правото си да предостави промоционални условия, в рамките на които да поеме за своя сметка разходите по доставка.

Доставката се изпълнява в рамките на от 1 до 7 РАБОТНИ дни в зависимост от натовареността. Магазинът НЕ работи събота и неделя и на официални празници! 

» ВНИМАНИЕ: Магазинът си запазва правото да увеличава времето на доставка при извънредни ситуации, като забавен международен транспорт, официални празници, поради увеличен обем от поръчки, извънредни ситуации в страната и др. 

» Очаквайте обаждане по телефона единствено, ако има липси или неточности в поръчката, които трябва да обсъдим с Вас. В случай, че няма липси или неточности Във вашата поръчка ние, ще я потвърдим на посочен от вас електронен адрес.

» Плащането се извършва с карта или наложен платеж при доставката - т.е. плащате за поръчката на куриера при получаването й.

» Касовата бележка за покупката ви ще намерите в плика, кутията или кашона при поръчаните артикули. ВАША ОТГОВОРНОСТ е да проверите наличието и при отваряне на пратката и своевременно да ни уведомите в срок от 1 ден след получаване на пратката, ако липсва. 

» Услуга наложен платеж се таксува в размер на 2% от сумата на поръчката.

» Ако искате да довабите услуга ТЕСТ И ПРЕГЛЕД, трябва да добавите тази информация към вашата поръчка при адреса или в полето бележки при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

 

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя. Доставките на стоки се извършват не по-късно от 7 работни дни от момента на поръчка и завършване на плащане, когато същото не се извършва при получаване на стоката.

Потребителят може да заяви получаване на стоката от търговско обект на Търговеца. При извършване на такъв избор Потребителят се задължава да посети избрания при поръчката търговски обект, за да получи стоката в рамките на 7 календарни дни и да направи плащане на поръчката в брой.

 

Софи жирафчето 'Sophie la girafe'

  44.90 Лева
   

Софи жирафчето по-висок вариант

  50.80 Лева
   

"Софи жирафчето" Малък сет 1

  74.30 Лева
   

Подаръчен комплект "Софи жирафчето и чесалка за дъвчене" от колекцията "So pure"

  54.90 Лева