Поръчайте сега: 0888 06 17 79
Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение
Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение

Софи жирафчето с памучна торбичка за съхранение


 

50.80 Лева

S616401
В наличност
+
Добави в списък "Желания"

Най- известната играчка в света, която стимулира всички сетива на бебето! Сега и с памучна торбичка за съхранение!.

 

Удобно и хигиенично, торбичката ще ви помогне да съхранявате и пренасяте жирафчето навсякъде, без да се притеснявате, че ще го нараните и зацапате. 

 

Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят.

Повече от 50 милиона  деца са израстнали, гризкали и играли със Софи и са я запомнили с любов.

Софи е създадена във Франция от 100% естествен каучук и е играчка, я която бебето ви ще се влюби!

Не е случайно, че толкова много световни знаменитости са случайно заснети със Софи!

Софи е обожавана от всички бебета по света и скоро, ще се превърне в любима играчка и на вашето бебе. 

Подоходящо за бебета 0+ месеца

 
Стимулира 5-те сетива
 

 

Зрение

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

 

Слух

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 

Вкус

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

Осезание

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 

 

Обоняние

Специфичният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 

 Лесно се държи

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.

Кликнете тук, за да разберете как да се грижите за играчките направени от естествен каучук.

 

 Софи и звездите:

 

Очарователната дъщеричкс на Константина Живова - Show Me With Konstantina и нейната любима Софи!  

  

  

И в нашето семейство се присъедини "Жирафчето Софи". Доволни и щастливи сме! Няма да съжалявате за избора си :) не губете време в търсене на перфектната играчка, защото тя е пред очите ви.

Любимата играчка на дъщеря ми! Не признава никоя друга, откакто Софи е в семейството ни!

Коректни в поръчките а продуктите са от най висок клас с прекрасни материали, лесно децата се влюбват в тях !!! Много съм доволно когато видя усмивката на малкото ми момче когато се забавлява с любимите си играчки!!!????????????Адмираций!!!

Харесвам играчките за деца!

Гризалка so pure е страхотна малката я обожава

Любимо

Здравейте, искам да ви кажа, че ползваме столчето за хранене Софи вече от месец и нещо. Това е най-смислената бебешка мебел вкъщи (след креватчето????). Изключително удобен, лек и практичен. Няма шезлонги, люлки и т.н. дъщеря ми е постоянно в него още преди да направи 3месеца в позицията за новородено. Разнасям столчето из стаите и тя ме наблюдава и е супер щастлива. Сигурна съм, че когато дойде време да се храни на него също ще бъде много практичен. :) отделно имаме и жирафчето Софи и чесалката за зъби, въпреки, че още не хваща добре играчките си, и двете Софита са й много удобни да ги хваща. Страхотни продукти!

Малката ни дъщеричка много се радва на жирафчето Софи! Голямо гризкане пада! Искам да благодаря за изключително коректното отношение - имахме проблем с жирафчето, който се разреши без никакви неудобства за нас, без размотаване и в рамките само на 1 ден! Не вярвах, че са останали такива търговци! Адмирации!

Най-хубавите играчки! Любими на моята принцеса! Коректно отношение! Препоръчвам!

Страхотни играчки! Не знам каква е тайната на жирафката, но само като я види и усмивката е сигурна.

 • Софи е изработена от 100% от естествен каучук, произлизащ от каучуков сок от дърветата Хевея;
 • Естественият каучук е мек, безопасен, нетоксичен, подходящ за бебето да го хапе и дъвче;
 • Лека и лесна за държене от малки ръчички;
 • Боядисана с нетоксични, хранителни бои;
 • Събужда сетивата на бебето с меките си цветове и сладките си звуци;
 • Облата й глава, облекчава раздразнените венци при гризане;
 • Софи не съдържа фталати и винил (без PVC)
 • Родена във Франция през 1961 г. и до днес принадлежи към френската традиция;
 • Висока е 18см.;
 • Подходяща е за новородени.
 • Перфектн за периода на никнещите зъбки, защото е идеална за гризкане

Запознайте се със Софи

Жирафчето Софи е най-популярната първа играчка за бебета, изработена от 100% естествен каучук!

Нейната история е дълга.. 

Родена в Париж през 1961г., тя бързо става любима играчка в дома на всяко семейство във Франция. Успеха й бива пожънат, поради огромния брой бебета, които я обичали и не могли да се разделят с нея. Създадена с дизайн и форми, които стимулират всички 5 сетива на бебета, а също така иоблекчва болезнените им венци. Всички тези качества, майките забелязали много бързо, и така легендата за Софи започнала да се разпространява скоростно от уста на уста!

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-сигурната и натурална играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбките се нуждаят от нея. Софи е любимата играчка за зъби и венци във Франция вече повече от 50 години. От самото си раждане, та досега, благодарение на естествената си красота и чар, тя се е превърнала в любимка на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света!

Производителят й, френската марка Vulli, пази тайната за производството й, много добре скрита. Това е, може би, единствената играчка, която в днешно време продължава да се произвежда на ръка! Сега.. когато масовото производство е автоматизирано! Да, точно така! Софи се произвежда на ръка и всяко едно жирафче преминава цели 14 етапа на оформление!

Именно ретро стила, поддържа Софи толкова актуална и модерна повече от 50 години!

Елегантна, гъвкава и мека, тя се превръща в първата любов на бебетата! Те я гризкат и мачкат с пълна сигурност! Сладка и забавна, тя издава весели звуци, когато бъде натисната.

Производителят Vulli, основан през 1964 г., има отлична репутация и опит в производството на детски продукти и играчки. Той произвежда около 250 различни продукта в лабораторията си в Rumilly в региона Haute Savoie във Франция.

Софи си е останала същата, непроменена, през последните 57 години...

а сякаш не е минавал и един ден ...

Тя НЕ е остаряла ...

Софи е вечна и класическа ценност ...

Тя е обичана от повече от 50 000 000 бебета и родители по целия свят ...

а, защо не и от Вашето...

 1.  
 2. Кратката история на жирафчето....
 3. То е родено на 25 май 1961г.,
 4. на празникът на Света Софи. В онези времена единствените налични  играчки били селскостопанските животни и фигури на домашни любимци.
 5. Един ден, във Франция, на монсеньор Рампo, който бил експерт в трансформирането  на каучуковия сок от дървото Хевея в гума, му хрумнала прекрасна идея.
 6. Да създаде жираф, използвайки концепцията си за оформяне и моделиране на детски играчки от каучукова гума. Такава екзотична фигура, щяла да бъде на челно място в магазините, а големината и формата, щели да бъдат перфектни за захвата на мъничките бебешки ръчички.
 7. Жирафчето Софи, което изглежда по същия начин до ден днешен, било изпратено за производство в четвъртък на 25 май – празникът на Софи във Франция, от  там идва и името му.
 8. Жирафчето пожънало мигновен успех. Младите родители веднага разбрали, че жирафчето е задължителна покупка  за тяхното бебе....
 9. Когато се появели първите сигнали за никнещи зъбки, Софи жирафчето помагало на бебетата да спрат да плачат!
 10.  

 

 

 

 

 

Как да се грижите да каучуковите играчки ВИЖТЕ ТУК!

Може да откриете оригиналната Софи тук: https://www.sophiegiraffe.bg/avtentichnata-sofi-bg/sofi-zhirafcheto.html

Стимулира петте сетива

 

Зрение:
 

На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

Слух:

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 Вкус:

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

Осезание:

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

Обоняние:

 
Уникалният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 
 
Лесно захващане:

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.
 
Софи е любимата първа играчка на милиони бебета по света в продължение на 57 години!
 

Нейният голям успех се дължи на многото бебета, които я обичат и не могат без нея! Тя стимулира всички сетива на бебето, но също така да успокоява венците му.

Изработена от 100% естествен каучук, мека, универсална и нетоксична. Това е най-безопасната и най-естествена играчка, която можете да дадете на Вашето бебе, особено когато зъбите започнат да ратат и венците го болят!

Тя се превърна в любимата на повече от 50 милиона бебета (и родители!) навсякъде по света! Сред тях има и много известни деца, заснети случайно със Софи.

 Вижте всички снимки на знаменитости със Софи ТУК!

Вижте също коментарите на Хилари Клинтън, когато тя представи Софи пред обществеността!

Софи е играчка с ГОЛЯМА история! Тя ще обгърне и Вашето бебе с ЛЮБОВ!

Как да се грижим за играчките направени от естествен каучук?

Ествественият каучук е висококачествен материал - гума, която не съдържа химия и е безвредна за гризане.  Гумата или каучукът използван за направата на много от гризалките на Софи се събира от дърветата Хевея растящи в Малайзия. Всяка сутрин преди да стартират вичоките температури, млечната течност, която сълзи от клетките под кората се събира от милиони дървета Хевея. Течостта е познат като латекс.  Латекса е ествен, мек, еластичен, водоустойчив, изолиращ и приятен на допир и мирис. Тъй като това е ествествен материал, за да го съхраните по-дълго време трябва да полагате специални грижи за него. А те включват - да не се стерилизира, да не се изварява и да не се мие в съдомиялня. Може да го почиствате с кърпа със сапунена вода, мокри кърпички, дезинфекциращи кърпички. 
 

 

 

Ния и гризалкта на Софи

Тео и гризалката на Софи

Микаела 

Adriana

Емма

 

 

Алеса 6м.

Бебе Ива

Емир 1г и 6м

Далия 

Станимир

Имаш въпроси, чийто отговори ти трябват, за да пристъпиш към покупка или просто нужда от съдействие? Свържи се с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и попитай.

Знаеш ли, че получаваш всяка пратка с опция Преглед и тест?

Знаеш ли, че може да върнеш продуктите в срок от 14 дни и да получиш парите си обратно?

Знаеш ли, че като Нов клиент може да ти съдействаме с реално клипче или снимка на продукта, ако поискаш такова, изпратено по вайбър?

Знаеш ли, че може да откриеш различни наши продукти в партньорската ни мрежа от магазини? Разгледай ги ТУК

Знаеш ли, че ако избереш да се регистрираш преди покупка, ще имаш история на всичките ти поръчки, което ще улеснява всички твои запитвания, връщания, замени, но и ще трупаш баланс, за който може да получиш специални оферти и услуги?

Знаеш ли, че ако избереш плащане с карта имаш някои предимства:

нямаш такса наложен платеж 

имаме данните ти за по-бързо възстановяване на сумите при връщане 

резервирате продукт

 ___________________________________________________________________________________

Съдействие при пазаруване на тел.0888061779 (Пон-Пет 9:00 - 17:00 без национални празници) 

Виртуален преглед - Възможност за изпращане на продуктово видео/снимки по вайбър.

Включен преглед и тест

Знова акопродуктова гаранция

Право на връщане до 14 дни

_______________________________________________________________________________________________________________________

Пазарувайки от нас ти приемаш ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ, затова се запознай с тях ТУК

Информация за ДОСТАВКАТА може да откриеш ТУК

Информация за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА може да откриеш ТУК

Информация за  предявяване на РЕКЛАМАЦИИ може да откриеш ТУК