Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Софи жирафчето - виенско колело с вендуза

Софи жирафчето - виенско колело с вендуза


 

38.90 Лева

S230781
В наличност
+

Активна играчка за ранно детско развитие с качествена и широка вендуза. Ще занимава бебето ви докато е в столчето за хранене и му приготвяте храната!

Ярки и весели цветове, които развиват зрението на бебетата. Може да пипа и завърта колелото. Има 2 малки топки, 3 триъгълника със Софи, 4 малки полукръгчета, за изследване. Има малки топчта в топките със Софи, които дрънчат при движение. Прилепва перфектно на всяка гладка плоска повърхност.

Много сме доволни от виенското колело на Софи. Изключително ни улеснява храненето, като си ангажира вниманието да го наблюдава.

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме при кой наш приятел да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един, който ще включва името на мястото където Чан ще ви очаква.
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда. Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!