Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
"Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic
"Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic "Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic

"Renolux" Квадратна кошара за спане и игра Софи жирафчето Classic So Chic


 

245.00 Лева

RNL121932
В наличност
+

"Renolux" и Софи Жирафчето създадоха най-забавната, практична и удобна кошара за децата. 

Трите страни са с мрежа, докато четвъртата е изработена от декориран плат, който включва цип и може да се отваря, за да може децата да излизат от него по време на игра. 

 

 

 

Включва декоративна мека арка за играчки, която може да се свали и две дръжки, които помагат на вашето мъниче да се изправи.

 

Има две колелца със стопери, а самата кошара се сгъва и транспортира много лесно и удобно. 

Тегло: 9.5кг

Размери:  99 x 99 см

 

 

 

* Кошарата е подходяща за деца до 36 месеца и до 15 килограма.

 

Кошарата е страхотна! Препоръчвам я с две ръце и определено няма да е последната ми покупка от марката!Благодарност към екипа за вежливото отношение и клипа,който заснеха, за да онагледят сглабянето на кошарката!