Поръчайте сега: 0888 06 17 79 
Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло
Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло

Сет със Софи жирафчето и ултра-меко, двустранно одеяло


 

97.30 Лева

S850740
В наличност
+
Уникален сет, който ще посрещне с мекота и нежност, новия член на семейството!

Опакован в прекрасна подаръчна кутия, която съдържа:

  • Жирафчето Софи - първата и любима на всички бебета по света играчка, която стимулира всички техни сетива! Изработена от 100% естествен каучук, пръв помощник в облекчаването на болезнените венци, когато зъбките започнат да растат!
  • Супер луксозно и меко одеяло, което ще прегърне малкия ти принц и/или малката принцеса! Меко, като коприна и топло, за да обгърне бебчо при първата му разходка с количката или колата. А също може да се ползва и от мама за покриване, докато кърми.


Одеялото се пере при 30 ° С.

Размери: 91 x 73 cm.

Получихме го като подарък и двата продукта от комплекта ги ползваме.

ИГРА "В Търсене на Чан"!

Коледната приказка започва от Октомври! Малката гъбка Чан ще чака да бъде намерен, за да стане част от няколко семейства! Когато всеки Чан открие своя дом, в деня преди Коледа, той ще подари 3 големи награди, за да бъде магията истинска! 

Как да участвате?

- Всеки понеделник чрез публикации на фейсбук и инстаграм, както и тук на страничката ще ви информираме къде да търсите Чан. Вие ще трябва да го намерите, снимате и да качите снимката  във фейсбук или инстаграм според условията публикувани там. Участвайте и на двете места за по-голям шанс да спечелите.

- Условията за участие в играта на фейсбук и инстграм ще бъдат различни:

  • Във фейсбук ще трябва да качите снимката, като коментар под публукацията за седмичната игра.
  • В инстаграм ще трябва да качите снимката, като публикация с 2 хаштага -  #дъвчан и още един таг, който ще има в условията качени понеделник
- Всеки понеделник до Коледа ще теглим на случаен принцип по 3-ма късметлии участвали в седмичната фейсбук и инстаграм игри, които ще спечелят Чан. Дори и да не сте един от седмичните късметлии, автоматично ставате част от Коледната томбола и може да спечелите голяма награда- Ваучер на стойност 150лв, който може да използвате за продукти от www.Sophiegiraffe.bg  Тя ще се тегли на 23.12.2019 между 9:00 и 17:00 часа, тогава ще обявим и победителите, които ще бъдат 3-ма. 

Успех на всички!