Поръчайте сега: 0888 06 17 79
2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи
2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи 2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи

2 в 1 Огледало за обратно виждане и мултифункционална играчка Жирафчето Софи


 

58.60 Лева

S010340
В наличност
+
Добави в списък "Желания"

Този продукт е чудесен. Всички нови родители имат нужда от изгодно ОГЛЕДАЛО ЗА КОЛАТА за обратно виждане, докато детето е малко и трябва да го наглеждат постоянно. Позволете му да открие новия свят през огледалото, като възприема израженията си!

Когато бебетата видят собственото си отражение, те се запознават със собствения си образ. Родителите намират огледалото за много удобно, тъй като им позволява да гледат бебето си по време на пътуването си с кола!

Най-добрата игра на жирафчето Софи е огледалото с множество дейности, защото освен игра и забавление, тя има и образователен характер !

С дрънкалка и гризалка, за да спасите вашето бебе от дискомфорта във венците и да му предложите необходимото облекчение! Кадифена и мека, Софи му дава възможност да открие усещането за допир по най-приятния начин!

Огледалото за активности на Sophie е идеално за вашето бебе, за да се забавлява в колата, но също и за да наблюдавате бебето си по пътя! 

Играчката на Софи предлага много дейности, които стимулират сетивата на бебето:

  • малко звънче, скрито в десния крак
  • хартия вътре в левия крак за звук на шумене
  • звездичка, която издава звук
  • пръстен / дрънкалка с топчета вътре, които издават звук
  • нежна гризалка
  • различни меки материали (кадифе - микрокадифе - микрополар)

Има 2 пръстена, така че можете лесно да го закачите на стол, на легло, в парк, в колата и т.н. Може дори да се постави на пода с помощта на основата на гърба.

Подходяща за употреба от 0+ месеца

Размери: В 30 х Ш 28 х Ш 9 см.

Как огледалата допринасят за правилното развитие на децата?

  • Чрез имитацията те започват да научават за "социалните роли", развивайки разбирането си за това, което виждат и чуват в света.
  • Те се опитват да кажат нови думи.  Всъщност е подходящият момент родителите да научат бебето си да назовава това, което вижда на лицето си, като нос, очи и т.н.
  • Те придобиват самопознание . Което е голям компонент от социално-емоционалното развитие на човека. Има много работа, която детето трябва да свърши, за да развие самосъзнание. Огледалните играчки улесняват този процес, като го подобряват значително.

Чудесна покупка! Наистина се занимава доста с нея.

Имаш въпроси, чийто отговори ти трябват, за да пристъпиш към покупка или просто нужда от съдействие? Свържи се с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и попитай.

Знаеш ли, че получаваш всяка пратка с опция Преглед и тест?

Знаеш ли, че може да върнеш продуктите в срок от 14 дни и да получиш парите си обратно?

Знаеш ли, че като Нов клиент може да ти съдействаме с реално клипче или снимка на продукта, ако поискаш такова, изпратено по вайбър?

Знаеш ли, че може да откриеш различни наши продукти в партньорската ни мрежа от магазини? Разгледай ги ТУК

Знаеш ли, че ако избереш да се регистрираш преди покупка, ще имаш история на всичките ти поръчки, което ще улеснява всички твои запитвания, връщания, замени, но и ще трупаш баланс, за който може да получиш специални оферти и услуги?

Знаеш ли, че ако избереш плащане с карта имаш някои предимства:

нямаш такса наложен платеж 

имаме данните ти за по-бързо възстановяване на сумите при връщане 

резервирате продукт

 ___________________________________________________________________________________

Съдействие при пазаруване на тел.0888061779 (Пон-Пет 9:00 - 17:00 без национални празници) 

Виртуален преглед - Възможност за изпращане на продуктово видео/снимки по вайбър.

Включен преглед и тест

Знова акопродуктова гаранция

Право на връщане до 14 дни

_______________________________________________________________________________________________________________________

Пазарувайки от нас ти приемаш ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ, затова се запознай с тях ТУК

Информация за ДОСТАВКАТА може да откриеш ТУК

Информация за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА може да откриеш ТУК

Информация за  предявяване на РЕКЛАМАЦИИ може да откриеш ТУК